zondag 24 november 2013

Oma's en Opa's op bezoek in ons klasje 1KOMO


Op maandag kregen we het bezoek van onze eerste oma, het was de oma van Enora. Zij kwam samen met de kleutertjes lekkere hapjes maken. Er werd ijverig gewerkt en af en toe ook al eens geproefd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En de kleuters hebben gesmuld en gesmuld.
Op het einde van deze mooie dag waren alle hapjes op.
Woensdag kwamen de opa en oma van Gijs op bezoek. Oma vertelde het verhaaltje van “Anna met opa en oma naar zee”. Daarna strekten we allen onze benen en dansten er op los. Opa vertelde een verhaal van 2 kaboutertjes uit het kabouterbos die naar ons klasje waren gekomen en ons bespied hadden zonder dat wij ze gezien hadden. Omdat wij zij zo flink waren, werden we getrakteerd op heerlijke peperkoek.
 

Donderdag bracht Fleur haar oma mee naar ons klasje. Oma had koekjes gebakken en wij mochten oma helpen om ze mooi te versieren. De kleuters vonden dit heel leuk. De resultaten waren dan ook heel mooi! Na al dat versierwerk mochten de kleutertjes hun versierde koekjes ook opeten. Mmmm, LEKKER!!!!

Langs deze weg willen wij ook nog eens alle oma’s en opa’s bedanken voor het bezoekje in onze klas. We hebben er allemaal van genoten.

BEDANKT,VOOR ALLES WAT JULLIE VOOR JE KAPOEN DOEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten