woensdag 2 juli 2014

Kleuterproclamatie in Moelingen!

Op vrijdag 27 juni was het dan eindelijk zover. 
Ze hadden er lang naar uitgekeken en naar toe gewerkt... De kleuterproclamatie! Na een welkomstwoordje kwamen onze trotse kleuters één voor één over de rode loper naar buiten gewandeld met hun afstudeerhoedje op en een ballon aan de hand. Ze werden door de vele papa's, mama's, opa's, oma's, broertjes, zusjes,... onthaald met tal van prachtige zeepbellen. Wat een verrassing was dit voor hen!
Na het symbolisch laten vliegen van hun ballon "We vliegen uit de kleuterschool!", was het tijd om te vertellen wat ze zo leuk vonden in de kleuterklas. Nadien zongen ze het liedje "Dag kleutertijd". Ook wilden we alle mama's en papa's bedanken voor hun steun en hulp gedurende de kleutertijd. Dit deden we op het liedje van "Marco Borsato - Samen". De kleuters gaven aan mama of papa een zelfgemaakte hartjessleutelhanger.
En dan was het tijd voor het grote moment: de diploma-uitreiking. Eén voor één kwamen de kleuters hun diploma en enkele cadeautjes van de juf halen. Wat waren ze trots! Als laatste kregen alle ouders nog een mooie bloem en werd er geklonken op onze afgestudeerde kleutertjes met schuimwijn en kinderchampagne!

Geniet mee van het filmpje van onze kleuterproclamatie!


Hier staan ze dan nog eens één voor één, onze pas afgestudeerde kleutertjes!Voor jou tover ik een kusje, 
een kusje op je wang.
Dat je van mij bewaren mag,
zo lang als het maar kan.
Dat kusje is bijzonder.
Het heeft een eigen naam.
Het is een afscheidskusje,
omdat je weg zal gaan.

Lieve kleuters, wat gaan we jullie missen, maar vergeten doen we jullie zeker en vast niet!

Fijne zomervakantie en wij wensen jullie alvast heel veel succes in het eerste leerjaar!

Juf Marie-Ange & juf Vicki

Geen opmerkingen:

Een reactie posten